Voetreflex en Massagepraktijk Harlingen

voor een beter herstel en balans


 Welkom op mijn site!


Masseren en mensen graag willen helpen zit al vanaf jongs af aan in mijn bloed, maar om daar nu echt iets mee te gaan doen was er nooit van gekomen, tot ik in 2018 in aanraking kwam met ATS massageopleidingen in Hoorn en aangezien ik op dat moment ook zonder werk was komen te zitten had ik zoiets van, wat zou ik dit toch graag willen doen. Het doen was het punt niet maar de opleiding bekostigen was wel even een dingetje. Na lang wikken en wegen en in goed overleg met de opleider was er dan toch mijn kans deze waar te maken. 

In september 2018 ben ik dan ook gestart met de Opleiding tot Ontspanningsmasseur en heb ik mijn diploma behaald in april 2019 ik was als een kind zo blij. Tijdens deze opleiding kreeg ik nog de mogelijkheid om de cursus Cupping  te volgen in Hoorn en op mijn lijf geschreven zal ik maar zeggen, het is zo ontzettend leuk om te doen en vooral de resultaten die je ermee behaalt maakt mij zo razend enthousiast hierover, maar ja eenmaal besmet met het massagevirus  dan ga je toch door want je wilt zoveel mogelijk kennis vergaren en nu ben ik dan ook in september gestart  met de opleiding Voetreflexmassage en inmiddels ook dit diploma behaald .Zo staan er nog een aantal  opleidingen en cursussen op mijn verlanglijstje.


Al deze kennis wil ik gaan gebruiken in mijn massages die ik geef vanuit huis. 

Wil je graag een Ontspanningsmassage (deel massage) al dan niet klacht gerelateerd, Voetreflex massage, Stoelmassage of een Cupping massage  voel je dan welkom in mijn praktijk  Voetreflex en Massagepraktijk Harlingen.

Voor alle duidelijkheid ,ik doe niet aan erotische massages!!

Tot ziens.